19.-(1) Η Γενική Συνέλευση συνίσταται από όλα τα μέλη του ΚΟΔΑΠ. Τα μέλη του ΚΟΔΑΠ ειδοποιούνται γραπτώς μέσω ανακοίνωσης από το Γενικό Διευθυντή τουλάχιστο τρεις εβδομάδες πριν από την ημερομηνία που καθορίζεται για τη Γενική Συνέλευση. Τέτοια ανακοίνωση περιέχει την ημερήσια διάταξη για τη Γενική Συνέλευση και δημοσιεύεται σε δύο τουλάχιστο ευρείας κυκλοφορίας ημερήσιες εφημερίδες.
(2) Η Γενική Συνέλευση λαμβάνει τις αποφάσεις της ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών του ΚΟΔΑΠ.
(3)(α) Ο Γενικός Διευθυντής καλεί την τακτική Γενική Συνέλευση μια φορά κάθε οικονομικό έτος μετά από τον καθορισμό της ημερομηνίας σύγκλισής της από το Διοικητικό Συμβούλιο.
(β) Ο Γενικός Διευθυντής του ΚΟΔΑΠ καλεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΚΟΔΑΠ, εάν:
(α) Ζητηθεί γραπτώς από τρία μέλη του ΚΟΔΑΠ· η
(β) το Διοικητικό Συμβούλιο με απόφαση του κρίνει απαραίτητη τέτοια σύγκλιση.
(4) Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και σε περίπτωση κωλύματος αυτού, ο Αντιπρόεδρος, ενεργεί ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης.
(5) Η Γενική Συνέλευση αποφασίζει για οποιοδήποτε θέμα που της ανατίθεται με βάση τον παρόντα Νόμο και ειδικότερα αποφασίζει για-
(α) την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου δυνάμει της παραγράφου (α) του εδαφίου (1) του άρθρου 21· και
(β) το διορισμό εγκεκριμένων ελεγκτών σε συνεννόηση με τον Υπουργό και το Γενικό Ελεγκτή.
(6)(α) Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης λαμβάνονται με πλειοψηφία των ψήφων των παρόντων και αντιπροσωπευομένων μελών.
(β) Ο Γενικός Διευθυντής διαβιβάζει οποιεσδήποτε αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης στον Υπουργό.
(7)(α) Τηρούνται πρακτικά σε σχέση με τις αποφάσεις που λαμβάνονται από τη Γενική Συνέλευση, τα οποία υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης.
(β) Κάθε μέλος της Γενικής Συνέλευσης και το Διοικητικό Συμβούλιο λαμβάνουν αντίγραφο τέτοιων πρακτικών.
(8) Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να δίδει πληροφορίες αναφορικά με θέματα που αφορούν τον ΚΟΔΑΠ, μετά από αίτηση οποιουδήποτε μέλους της Γενικής Συνέλευσης, εφόσον οι πληροφορίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για τη διαμόρφωση κατάλληλης κρίσης σε σχέση με θέμα της ημερήσιας διάταξης.